Over ons

Over onze diensten

Goudse Ster

Gordijnen op maat.

 

Bij Goudse Ster kunt u ook al uw gordijnen laten repareren/inkorten naar uw behoeftes. Uw mening staat centraal bij ons. Wij werken op een systematische wijze die gericht is naar uw wensen. De werkzaamheden worden in onze atelier op een professionele wijze uitgevoerd. Echter bieden wij ook de service om het bij uw thuis te laten ophangen. Vraag in ons atelier naar de voorwaarden. Tevens is het ook mogelijk om uw gordijnen bij onze stomerij te laten stomen.

WE ARE

CREATIVE

A highly skilled professional service with a creative touch

 

Kledingreparatie

Uw favoriete kledingstuk die u bijvoorbeeld niet meer aan kunt trekken, kunnen wij door onze professionele vakmanschap weer herstellen. Uw grote angst, dat u uw favoriete kledingstuk niet meer kunt dragen is verleden tijd. Denk bijvoorbeeld aan je broek die gescheurd is, je broekspijpen wil verkorten of versmallen, een speciale embleem op je t-shirt wil zetten, je jurk wil verkorten. Alles met dit soort reparaties is bij ons atelier mogelijk. Het maakt niet uit of het helemaal versleten is of er gaten inzitten. Door onze vakmanschap kunt u uw kledingstuk zoals u het altijd heb ervaren weer aantrekken.

Uw pak op maat

 

Ook kunt u bij Goudse Ster uw pakken op maat laten maken. Heeft u binnenkort een bruiloft, een zakelijke vergadering of een andere gelegenheid, waarbij uw pak op maat dient gemaakt te worden. Kom gerust langs ons atelier en wij geven uw pak de top service. U kunt bij onze professionals al uw wensen aangeven, wat u aan uw pak zou willen veranderen. Uw wensen is voor ons belangrijk.

Leerreparatie

 

Bij ons is het ook mogelijk om al uw leerreparaties te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan jassen tot aan banken. Wij verrichten ook werkzaamheden aan bankstellen met leer zowel als particulier en ondernemers. Bent u bijvoorbeeld een ondernemer en uw bankstel is toe aan een nieuwe leer ? neem dan contact met ons op.

 

Indien uw jas met leer toe is aan reparatie kunnen wij het ook voor u repareren. Naast het reparatie geven wij ook advies hoe u uw leer kunt onderhouden.

Kussens

 

Naast onze ervaring in het repareren van kledingstukken en leerreparaties, zijn wij als atelier ook gespecialiseerd in het repareren of herstellen van kussens. U kunt met uw eigen kussens langskomen of wij kunnen van nieuwe stof voor u kussens maken. Indien u hierover vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen of langs komen in onze atelier.

Overige werkzaamheden

 

Heeft u bijvoorbeeld een product waarbij u reparatie vragen over heeft, kunt u ook bij ons terecht. Meestal hebben onze professionals er wel antwoord op. Wij zijn handig, creatief en vindingrijk. Praktijk leert kennen, dat creatief zijn de beste antwoord is.

Tapijtreiniging

 

Voor al uw tapijten kunt u ook bij ons terecht. Wij maken uw tapijt met nieuwste technologie schoon in onze stomerij. Tevens geven wij ook advies over het onderhouden hiervan.

Stomerij

 

Naast alle reparaties kunt u bij ons ook terecht voor stomerij. Heeft uw kostuum of een andere kledingstuk een nieuwe fresh up nodig? dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken met de nieuwste techniek in de stomerij branche. Uw kledingstuk wordt met precieze werkzaamheden verschoont en weer overgehandigd aan u. Vervolgens kunt u uw kledingstuk of kostuum weer fris dragen.

Contactgegevens

 

Burgmeester van Walsumweg 518

3011 MZ Rotterdam

info@goudsester.nl

Tel: 010-2239541

 

Copyright 2016 @ All Rights Reserved